AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir Urfa’da! Karşılayanlar arasında sürpriz isim

AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi. Kandemir partililer tarafından GAP Havalimanında karşılanırken, karşılayanlar arasında sürpriz bir isim de yer aldı.

5

AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi. GAP Havalimanı’nda düzenlenen karşılama töreninde, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Bekir Bozdağ, Abdurrahim Dusak, Cevahir Asuman Yazmacı ve İbrahim Eyyüpoğlu’nun yanı sıra, AK Partili Belediye başkanları, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet İlhami Günbegi ile ilçe teşkilat başkanları da yer aldı.

BAŞKAN ÇİFTÇİ DE KARŞILAMADA

 Ancak, bu karşılama töreninde dikkat çeken bir sürpriz isim vardı, Yeniden Refah Partisi’nden Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi.

Çiftçi’nin Kandemir’i karşılamada yer alması, çeşitli spekülasyonlara yol açtı. Ancak, bu durumun tamamen tesadüfi olduğu ve Çiftçi’nin aslında Ankara’ya gitmek üzere Havalimanı’nda bulunduğu ileri sürüldü.

Kandemir’in Şanlıurfa ziyareti, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet İlhami Günbegi’nin göreve başlamasının ardından gerçekleşen ilk resmi toplantı olarak önem taşıyor. Ziyaret çerçevesinde, Kandemir’in il teşkilatıyla yapacağı görüşmelerde yerel teşkilatın gelecekteki stratejileri, bölgedeki sorunlar ve çözüm önerileri değerlendirilecek. Ayrıca, Kandemir’in aynı gün Şanlıurfa milletvekilleriyle yapacağı toplantılarda da önemli kararların alınması bekleniyor.