Adalet Bakanı Tunç’tan Şanlıurfa’ya teşekkür

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Adalet Sarayı ek hizmet binasının temel atma töreni ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından Şanlıurfa’daki ziyaretleriyle ilgili kısa bir klip paylaştı. Bakan Tunç, paylaşımında “Sahabelerin ve alimlerin bereketlendirdiği, milli mücadelemizin şanlı şehri Şanlıurfa’daydık” ifadelerini kullandı.

5

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Adalet Sarayı ek hizmet binası için temel atma töreni, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un katılımıyla gerçekleştirildi. Bakan Tunç Şanlıurfa’daki ziyaretleriyle ilgili sosyal medya hesabından bir klip paylaştı. 

Bakan Tunç, sosyal medya hesabından, peygamberler şehri olarak bilinen Şanlıurfa ziyaretini, “Sahabelerin ve alimlerin bereketlendirdiği, milli mücadelemizin şanlı şehri Şanlıurfa’daydık.” notuyla paylaştı.

Bakan Tunç paylaşımının devamında, Şanlıurfalılara teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

“Bizleri güler yüzle karşılayan, gönüllerinde yer açan Şanlıurfalı hemşehrilerimize sonsuz teşekkürler.” 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un paylaşımında, Şanlıurfa Valiliği, Dergah Camii, Balıklıgöl, Şanlıurfa Adliyesi, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı ve 12 bin yıllık geçmişiyle "tarihin sıfır noktası" olarak adlandırılan Göbeklitepe ziyaretlerindeki kesitlere yer verildi.

Adalet Bakanı Tunç’tan Şanlıurfa’ya teşekkür#sanliurfa #ziyaret #teşekkür #urfahaber #bakantunç #göbeklitepe #adaletbakanıyılmaztunç #güncel #klip #paylaşım @yilmaztunc https://t.co/VldHtaKCiR pic.twitter.com/ruCd2hLObR

— Gazete İpekyol (@gazeteipekyol) August 25, 2024