Antep iyice fıstığa sahip çıktı... Ev sahibi Antep olacak, Urfa misafir!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımı ile gerçekleşecek fıstık mitingi Gaziantep'te yapılacak. Fıstık üreticilerinin sorunlarının dile getirileceği miting için Şanlıurfalı üreticiler de Antep' davet edildi.

5

ŞANLIURFA- Fıstığın anavatanı Şanlıurfa, fıstığı iyiden iyiye Gaziantep'e kaptırdı. Öyle ki fıstık mitingi bile komşu ilde yapılacak. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, fıstık üreticilerinin karşılaştığı ekonomik zorlukları dile getirmek ve bu soruna çözüm aramak amacıyla düzenlenecek mitinge tüm hemşehrilerini davet etti.

Karadağ, “İl yöneticilerimiz, CHP ilçe başkanlarımız, il kadın kolları başkanımız ve il gençlik kolları başkanımızla bir araya gelerek, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in yarın Gaziantep'te düzenleyeceği fıstık mitingine katılım için son hazırlıklarımızı yaptık. Tüm fıstık üreticileri ve hemşehrilerimizi bu önemli buluşmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Fıstık üreticilerinin ekonomik sıkıntılarını haykıracakları bu mitingin, tarım emekçilerinin sesini duyurmasında büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Karadağ, “Birlikte güçlüyüz! Fıstık üreticilerimizin sorunlarını en yetkili ağızlardan dile getireceğiz” dedi. Karadağ, tüm hemşehrilerini ve fıstık üreticilerini bu önemli mitinge katılmaya davet ederek, “Birlikte sesimizi duyuralım!” şekilde konuştu.

Miting 24 Ağustos Cumartesi saat 18.00'de Şehitkamil İlçesi İstasyon Meydanı'nda yapılacak.