TOKİ’den Şanlıurfa dahil 32 ilde kaçırılmayacak fırsat! Yüzde 25 peşinatla 48 ay vadeli arsa satışı

TOKİ, Şanlıurfa dahil 32 ilde toplam 6 milyon 887 bin 928 metrekare büyüklüğünde 173 arsayı satışa çıkarıyor. Alıcılar, yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkanıyla arsa sahibi olabilecek.

5

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), aralarında Şanlıurfa, Ankara, İstanbul ve İzmir'in de bulunduğu 32 ilde 173 arsayı açık artırmayla satışa sunacak. 

Satışa çıkarılan arsalar arasında konut, ticaret, sanayi, sosyal kültürel tesis alanları, plansız arsalar ve akaryakıt istasyon alanları gibi çeşitli kullanım alanlarına sahip taşınmazlar bulunuyor.

Toplam muhammen bedeli 6 milyar 652 milyon 259 bin 73 lira olarak belirlenen arsalar, yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade seçeneğiyle alıcılarını bekliyor. Satışa sunulan arsalardan bazıları Ankara Etimesgut’ta rekreasyon ve konut alanları, Bayburt’ta tarım ve hayvancılık tesis alanları, Diyarbakır’da konut ve ticaret alanları, İstanbul’da konut ve rekreasyon alanları, İzmir’de ise sanayi depolama ve konut alanlarından oluşuyor.

İstanbul’da ayrıca bir rekreasyon alanı kiraya verilecek. Açık artırma, 29 Ağustos’ta saat 10:30’da Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek. İnternet üzerinden de "www.emlakyonetim.com.tr" adresi üzerinden teklif verilebilecek.

Satışa sunulan arsalarla ilgili detaylı bilgilere "www.toki.gov.tr" ve "www.emlakyonetim.com.tr" internet adreslerinden veya 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

 

ARSA SATIŞI YAPILACAK İLLER

Şanlıurfa, Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bayburt, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Malatya, Mersin, Muğla, Muş, Niğde, Siirt, Sivas, Tekirdağ, Uşak ve Van