Dizi aşkı gerçek oldu! Şanlıurfalı oyuncu dizide kavuşamadığına davullu zurnalı kavuştu

Star TV'nin fenomen dizisi Yalı Çapkını'nda rol alan Şanlıurfalı Ersin Arıcı ile Beril Pozam dünyaevine girdi. Ünlü çifti, mutlu günlerinde oyuncu arkadaşları da yalnız bırakmadı. İşte Beril Pozam ile Ersin Arıcı'nın düğününden kareler...

5

Yalı Çapkını dizisinde Seyran'ın ablası Suna Şanlı karakterini canlandıran Beril Pozam ile Abidin'e hayat veren Şanlıurfalı Ersin Arıcı dün nikah masasına oturdu.

Sette başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Beril Pozam ile Ersin Arıcı dün akşam Fenerbahçe'de bir mekanda düzenlenen törenle evlendi.

Düğünden kareler sosyal medyadan paylaşıldı.

Ersin Arıcı, "İyi ki hayatlarımızı birleştirdik" dedi. Beril Pozam da evlilik teklifinin nasıl geldiğini de anlattı. Pozam, "Güzel bir ortamda çok güzel bir anda yıldız kaydı ve bir evlenme teklifi aldım. Kısmetimiz gerçekten birbirimizi bulmuş olmamız" dedi.

ERSİN ARICI KİMDİR

Ersin Arıcı 1991 yılında Şanlıurfa’da doğdu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’ni kazandıktan sonra İstanbul’a yerleşti. İstanbul’da yaşamaya başladığı dönemde amatör olarak oyunculuk ile ilgilenen Ersin Arıcı, Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi’nde eğitim gördü. Daha sonra Deniz Erdem Metod oyunculuk eğitimi ve Ahmet Sami Özbudak ile de Karakterin Monologu Atölyelerinde çalıştı. 

Bir çok dizi ve tiyatroda oynadı ; Yüz Yıllık Mühür , Sen Benimsin ,Tabula Rosa , Hangimiz Sevmedik , Ufak Tefek Cinayetler , ve son olarak İnsanlık Suçu adlı dizilerde yer aldı. Bunun yanında Tiyatro da yapan Arıcı ; Buyrun Cenaze Namazına , Kimseye Birşey Söylemeyeceğim ,Entrika Kuntrika ve Yılmaz Gruda’nın yazıp yönettiği Çivi Kabare oyununda oynamaktadır.

Şimdilerde ise Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını’nda Abidin karakterini canlandırmakta.

 

Dizi aşkı gerçek oldu!

💒 Şanlıurfalı oyuncu dizide kavuşamadığına davullu zurnalı kavuştuhttps://t.co/QZWq8jRhgl#sanliurfa #ersinarıcı #berilpozam #oyuncu #yalıçapkını #urfahaber pic.twitter.com/9lqvxYYNAV

— Gazete İpekyol (@gazeteipekyol) August 20, 2024