Şanlıurfa'da mahalleli kendi sokağını kendisi temizliyor

Haliliye’de bulunan Bahçelievler Mahallesi 116. Sokak’ta yaşayanlar, belediyenin temizlik hizmeti sunmaması nedeniyle sokağı kendi imkanlarıyla temizlediklerini belirtti. Mahalle sakinleri, durumdan şikayetçi olduklarını belirterek belediyeden acil çözüm bekliyor.

5

HALİLİYE- Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bulunan Bahçelievler Mahallesi 116. Sokak sakinleri, belediyenin temizlik hizmeti sunmamasından şikayetçi.

 Mahallede uzun süredir temizlikle ilgili bir belediye görevlisinin çalışmadığını belirten vatandaşlar, sokağın temizliğini kendi imkanlarıyla sağlıyor.

Mahalle sakinlerinin aktardığı bilgilere göre, her akşam mahalledeki emlakçı olan bir beyefendi, kendi inisiyatifiyle sokağı temizliyor. Mahalle sakinleri, bu kişi olmasa sokağın pislik içinde kalacağını belirterek, durumun ciddiyetine dikkat çekti.

“Bahçelievler 116. Sokak’a temizlikle ilgili bir belediye çalışanı girmiyor. Her akşam mahallemizin emlakçısı olan beyefendi temizlemezse bu mahalleyi pislik götürecek. Urfa Belediyesi duysun, şikayetçiyiz” diyerek tepkilerini dile getiren mahalleli, belediyeden acil çözüm bekliyor.