Kadroda bakın kimler var! Şanlıurfa’nın yanı başında dizi çekilecek

Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün yapacağı, kadrosunda ise güçlü isimlerin yer aldığı “Güzel Aşklar Diyarı” adlı dizi yeni sezonda seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Meltem Cumbul ve Halil Ergün gibi başarılı isimlerin rol alacağı dizinin çekimlerinin bir bölümü Diyarbakır’da da çekilecek.

5

Mahsun Kırmızıgül’ün imzasını taşıyan ve kadrosunda Türkiye’nin başarılı isimlerinin yer aldığı “Güzel Aşklar Diyarı” adlı dizinin yeni sezonda yayınlanmak üzere hazırlıkları devam ediyor.

Hazırlıklar kapsamında yapılan ilk toplantıda bir araya gelen oyuncular dizinin ilk okuma provasını gerçekleştirdi. 

Provaya yönetmen Mahsun Kırmızıgül, Türkiye’nin başarılı isimleri Halil Ergün ve Meltem Cumbul’un yanı sıra tüm oyuncu kadrosu katıldı.

Dizinin oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Meltem Cumbul, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Kaya, Yunus Narin gibi isimler yer alıyor.

Merakla beklenen dizinin çekimleri Kapadokya ve Karadeniz’in yanın sıra Diyarbakır’da da gerçekleşecek.

Projenin, Türkiye’nin birbirinden farklı bölgelerinde çekilecek olmasından dolayı izleyicilere görsel zenginliklerin yer alacağı bir yapım sunulacağı tahmin ediliyor.