Şanlıurfa'da iş yerine saldırılan Cafer: Terazinin mizanı şaşarsa men dakka dukka!

Geçtiğimiz ay Haliliye’de, eski meclis üyesi Mehmet Cafer, iş yerine kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırı düzenlenmişti. Saldırının üzerinden yaklaşık bir ay geçti. Mehmet Cafer, saldırının görüntülerini paylaşarak, birinin kapısını çalanın kapısı çalınır anlamına gelen “Şayet terazinin mizanı şaşarsa men dakka dukka!” dedi.

5

Olay, 3 Temmuz’da saat 23.30 sularında Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bulunan Şair Nabi Mahallesi 176 Sokakta meydana geldi.

İddiaya göre, eski meclis üyesi Mehmet Cafer’in, sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımının ardından, işyerine silahlı saldırı düzenlendi.

Saldırının ardından açıklama yapan Cafer, bir partinin mensuplarından tehditler aldığını ve sosyal medyada hakarete uğradığını belirterek, saldırının, bu tehdit ve hakaretlerin hemen ardından gerçekleşmesine dikkat çekmişti.

Olayın üzerinden yaklaşık bir ay geçti. Mehmet Cafer bugün sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaparak saldırı anına ait görüntüleri paylaştı. 

Görüntüleri paylaşan Cafer, birinin kapısını çalanın kapısı çalınır anlamına gelen “Şayet terazinin mizanı şaşarsa men dakka dukka!” dedi.

Cafer’in paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“3 Temmuz 23.30'da iş yerime saldıranlar ensenizdeyim.

Azmettiren "siyasi vandallar" sizinle de siyasi zeminde mücadeleme herkes şahit, hukuk mücadeleme de olacaklar, şayet terazinin mizanı şaşarsa men dakka dukka!”. 

3 Temmuz 23.30'da iş yerime saldıranlar ensenizdeyim.
Azmettiren "siyasi vandallar" sizinle de siyasi zeminde mücadeleme herkes şahit, hukuk mücadeleme de olacaklar, şayet terazinin mizanı şaşarsa men dakka dukka!
⁦@AliYerlikaya⁩
⁦@hasansildak⁩ ⁦@BildirciErdem⁩ pic.twitter.com/Clh6cksoIl

— mehmetcafer63 (@mehmetcafer63) August 6, 2024