Şanlıurfalılara polis ekiplerinden uyarı: Aman bunlara dikkat!

Şanlıurfa’da polis ekipleri vatandaşların yoğunlukta bulunduğu alanlarda suda boğulma, anız yangını, parada sahtecilik, yorgun mermi, internet ve telefon dolandırıcılığı konularında vatandaşları bilgilendirme çalışması yaptı.

5

ŞANLIURFA- Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde geniş kapsamlı bir bilgilendirme çalışması gerçekleştirdi.

Ekipler vatandaşların yoğunlukta bulunduğu park ve mesire alanları ile muhtarlıklarda esnaf ve vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Polis ekipleri, özellikle yaz aylarında sıkça görülen boğulma vakaları ile bölgenin en önemli sorunlarından biri haline gelen yorgun mermi vakalarının yaşanmaması için neler yapılması gerektiği konularında bilgi verdi.

Öte yandan son dönemlerde kentin birçok noktasında çıkan ve can ve mal kaybına neden olan anız yangınları ve sahte paranın nasıl anlaşılacağı ve anlaşıldığı takdirde neler yapılması gerektiği ilgili ile de gerekli uyarıları yaparak vatandaşları bilgilendirdi.

Ayrıca son dönemlerde özellikle sosyal medya ve telefon numarası yoluyla yapılan internet ve telefon dolandırıcılığı konularında da ekipler vatandaşları uyardı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü kent genelinde çalışmaların devam edeceğini açıkladı.