Şanlıurfa’da herkes ne olacağını merak ediyordu! Süreç başladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, vatandaşların talepleri doğrultusunda revize edilen ve Koruma Kurulu tarafından onaylanan Haşimiye Meydanı Projesi'nin ihale sürecinin yakında başlayacağını açıkladı.

5

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Genel Sekreter Yardımcısı Osman Bilden ve Etüt Proje Dairesi Başkanı Raşit Dedeoğlu, Haşimiye Meydanı projesinde incelemelerde bulundu. 

Başkan Gülpınar, vatandaşların talepleri doğrultusunda projede revizyonlar gerçekleştirdi.

Revize edilen ve Koruma Kurulu tarafından onaylanan Haşimiye Meydan Projesi'nin ihale sürecinin yakın bir zamanda başlayacağı bildirildi. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye konuya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi: 

 “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Kasım Gülpınar, Genel Sekreter Yardımcımız Osman Bilden ve Etüt Proje Dairesi Başkanı Raşit Dedeoğlu ile birlikte Haşimiye Meydanı projesinde incelemelerde bulundu. Başkan Gülpınar, hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda projede revizyonlara gitti. Revizesi yapılan ve Koruma Kurulu tarafından onaylanan Haşimiye Meydan Projesi'nin yakın bir zamanda ihale süreci başlayacaktır. Şanlıurfa için çalışmaya, sizlerin istekleri doğrultusunda projeler üretmeye devam ediyoruz!”