İstanbul vali yardımcısı yemekli toplantı ile uğurlandı

İstanbul Vali Yardımcılığı'na atanan Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin onuruna düzenlenen veda yemeğinde, çalışma dönemi boyunca destek veren mesai arkadaşlarına teşekkür etti ve duygusal anlar yaşandı.

5

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat tarafından, İstanbul Vali Yardımcılığı görevine atanan Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin onuruna bir veda yemeği düzenlendi.

Etkinlik, Şanlıurfa Adalet Komisyonu Başkanı, İdare Mahkemesi Başkanı, Cumhuriyet Başsavcı Vekili, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, Eyyübiye Kaymakamı, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı, İl Milli Eğitim Müdürü, Vakıflar Bölge Müdürü, Organize ve Sanayi Müdürü, İl ve İlçe Müdürleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Gazi ve Şehit Dernekleri Başkanları, Mütevelli Heyet Üyeleri, Kaymakamlık personeli ve diğer misafirlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kaymakam Serap Özmen Çetin, veda yemeğinde yaptığı konuşmada, çalışma dönemi boyunca deprem ve sel gibi afetlerde katkı sağlayan ve destek sunan başta ilçe belediye başkanı ve başkan yardımcıları olmak üzere tüm mesai arkadaşlarına, il ve ilçe müdürlerine ve katılımcılara teşekkür etti. İlçeye özveriyle, samimiyetle hizmet etmek için gayret ettiğini belirten Çetin, vatandaşları önceleyen ve devletin tüm imkanlarını vatandaşlar için seferber eden çözüm odaklı kararlar aldığını ifade etti.

Duygusal konuşması sırasında duygu dolu anlar yaşanan Kaymakam Çetin, "Hak kavramı bu hayattaki en önemli değerlerden biridir," diyerek katılımcılardan haklarını helal etmelerini isteyerek veda etti.