Şanlıurfa’nın trajikomik durumu: Çöpü müftüye, elektriği meclis başkanına soruyorlar

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal'ın elektrik sorunuyla ilgili sorusuna esprili bir yanıt vererek dikkat çekti. Önder, "Sizde bir sıkıntı var. Çöpü müftüye, elektriği bana soruyorsun" şeklinde cevap verdi. Bu diyalog, meclis içerisinde gülüşmelere neden oldu.

5

 

CHP Şanlıurfa  Milletvekili Mahmut Tanal, Türkiye Büyük Millet Meclisi  (TBMM) Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'e Şanlıurfa’nın  elektrik sorununu sordu. Önder, "Sayın Tanal, sizde bir sıkıntı var. Çöpü müftüye, elektriği bana soruyorsun" yanıtını verdi.

TANAL: ŞANLIURFA'NIN BU ELEKTRİK SORUNU NASIL HALLEDİLECEK

Tanal,  Önder'e hitaben yaptığı konuşmada, "Işıkları açın kapatın eylemimize Şanlıurfa'da elektrikler kesik olduğu için Şanlıurfa'daki vatandaşlarımız bu hakkını kullanamamış" dedi. Tanal, Önder'e "Şanlıurfa'nın bu elektrik sorunu nasıl halledilecek?" şeklinde sordu.

ÖNDER: 'ÇÖPÜ MÜFTÜYE, ELEKTRİĞİ BANA SORUYORSUN'

Tanal'ın sorusu üzerine Meclis Başkan Vekili Önder, gülerek "Sayın Tanal, sizde bir sıkıntı var. Belediye orada duruyor, çöpü gidiyorsun Urfa müftüsüne, elektriği bana soruyorsun" diye cevap verdi.

Bu diyalog, ceclis içerisinde gülüşmelere neden oldu.