Şanlıurfa'da servis taşımacılığına denetim!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Birimleri, Gaziantep yolunda işçi ve personel servis taşımacılığı yapan araç ve sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirdi.

5

ŞANLIURFA- Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Birimleri, Gaziantep yolunda işçi ve personel servis taşımacılığı yapan araç ve sürücülerine yönelik denetim yapıldı. 

 Bu denetimin amacı, trafik güvenliğinin sağlanması, trafik kazalarının en aza indirilmesi ve servis taşımacılığı faaliyetlerinin disiplin altına alınarak haksız rekabetin önlenmesi olarak açıklandı.

Denetimlerde sürücülere ve yolculara seyahatleri boyunca can güvenlikleri için trafik kurallarına uymaları tekrar tekrar hatırlatıldı. 

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

 “Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Birimlerimizce;  Trafik güvenliğinin sağlanması, trafik kazalarının en aza indirilmesi ve servis taşımacılığı faaliyetlerinin disiplin altına alınarak haksız rekabetin önlenmesi amacıyla; Gaziantep Yolunda, İşçi ve personel servis taşımacılığı yapan araç ve sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirildi.  Sürücülere ve yolculara seyahatleri boyunca can güvenlikleri için trafik kurallarına uymaları hatırlatırız. İlimiz genelinde trafik düzenin sağlanması için denetimlerimiz devam edecektir.  Trafik kurallarına uymak, yaşama sımsıkı sarılmaktır”.