Şanlıurfa'da anız yangınlarına TOMA ile müdahale! Jandarma halkı uyardı

Jandarma Genel Komutanlığı, Şanlıurfa'da meydana gelen anız yangını sonrası halka önemli bir çağrıda bulundu. Komutanlık, TOMA ile birlikte yangın söndürme ve soğutma çalışmalarına katıldıklarını duyurdu. Ayrıca, toprakların geleceğini tehlikeye atan anız yakmanın önlenmesi için vatandaşları uyardı.

5

Jandarma Genel Komutanlığı, Şanlıurfa'da meydana gelen anız yangını sonrası halka önemli bir çağrıda bulundu.

 Komutanlık, tüm personeli ve Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ile birlikte yangın söndürme ve soğutma çalışmalarına katıldıklarını duyurdu. 

Jandarma Genel Komutanlığı'nın yaptığı açıklamada, "Milletimizin Yanındayız. Şanlıurfa’da meydana gelen anız yangını sonrası tüm personelimiz ve TOMA ile birlikte söndürme ve soğutma çalışmalarına katıldık. Lütfen siz de anız yakmayın, topraklarımızın geleceğini ateşe vermeyin! TOMA araçlarımız hali hazırda çıkabilecek büyük yangın olaylarına müdahale için hazır beklemektedir. Anız yakanlar hakkında Adli ve İdari işlemler yapılmaya devam edilmektedir" ifadeleri yer aldı.

Milletimizin Yanındayız.🇹🇷

Şanlıurfa’da meydana gelen anız yangını sonrası tüm personelimiz ve Toplumsal Olaylara Müdahale Aracımız (TOMA) ile birlikte söndürme ve soğutma çalışmalarına katıldık.

Lütfen siz de anız yakmayın, topraklarımızın geleceğini ateşe vermeyin!… pic.twitter.com/u7ikv5UvVT

— T.C. Jandarma Gn. K (@jandarma) June 26, 2024