Euro 2024 heyecanı Şanlıurfa'da! Dev ekranda canlı maç keyfi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Türkiye ile Çekya arasında oynanacak olan Euro 2024 maçını dev ekranda canlı izleme imkanı sunuyor. Saat 22.00'de Novada Park AVM önünde gerçekleşecek bu heyecan dolu etkinliğe tüm Şanlıurfalılar davetli.

5

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Euro 2024 heyecanını vatandaşlarla birlikte yaşamak için özel bir etkinlik düzenliyor. 

Şanlıurfalı vatandaşlar bugün Türkiye ile Çekya arasında oynanacak olan Euro 2024 karşılaşması, Novada Park AVM önünde kurulacak dev ekranda canlı olarak izleyebilecek. 

 Etkinlik, saat 22.00'de başlayacak ve ailecek katılabilecek keyifli bir atmosfer sunacak.

Ay-yıldızlılar, gruptaki ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 mağlup etmişti. İkinic maçta ise Portekiz’e 3- 0 mağlup oldu. 

Etkinlik ile ilgili belediyeden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak Türkiye ile Çekya arasında oynanacak Euro 2024 karşılaşmasını Novada Park AVM önünde dev ekranda canlı izliyoruz! Bu büyük heyecana sizleri de davet ediyoruz.

Tarih: 26 Haziran 2024

Saat: 22.00

Yer: Novada Park AVM Önü

Ailecek katılabileceğiniz bu keyifli etkinliğe tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Milli maç coşkusunu hep birlikte yaşamak için buluşuyoruz”!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak Türkiye ile Çekya arasında oynanacak Euro 2024 karşılaşmasını Novada Park AVM önünde dev ekranda canlı izliyoruz! Bu büyük heyecana sizleri de davet ediyoruz.

Tarih: 26 Haziran 2024
Saat: 22.00
Yer: Novada Park AVM Önü

Ailecek… pic.twitter.com/N81Hy9hYan

— Şanlıurfa Büyükşehir 🇹🇷 (@sanliurfabld) June 25, 2024