Bakan Yerlikaya uyardı! "Yolun sonu bayram olsun"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bayram tatilinin başlamasıyla yola çıkan vatandaşları uyardı. Bakan Yerlikaya, emniyet kemeri takmanın olası kazalarda hayat kurtarıcı bir önlem olduğunu belirterek, "Kemerimizi takalım ki: yolun sonu bayram olsun" dedi.

5

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte yollara çıkan vatandaşlara önemli bir uyarıda bulundu. 

Bakan Yerlikaya, "9 günlük Kurban Bayramı tatili dün başladı. Binlerce vatandaşımız ailelerine, sevdiklerine, anne babalarına kavuşmak için yollardaydı. Hâlâ yollarda olan vatandaşlarımız var" dedi.

Yerlikaya, yola çıkan vatandaşların güvenliği için emniyet kemerinin önemini vurgulayarak, "Aklımızdan hiç ama hiç çıkarmamamız gereken önemli bir detayı bir kez daha hatırlatmak istiyorum: Emniyet kemeri. Lütfen araçlarımızda ve otobüs yolculuklarında emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim" ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya, emniyet kemeri takmanın olası kazalarda hayat kurtarıcı bir önlem olduğunu belirterek, "Kemerimizi takalım ki: YOLUN SONU BAYRAM OLSUN" dedi.