Şanlıurfa'da bayram trafiğinde hız kontrolü

Şanlıurfa emniyetinden bayram trafiği için denetimleri sürdürüyor. Bayram trafiğinde olası kazaları en aza indirmeyi hedefleyen emniyet birimleri, sürücülere önemli bir mesaj da verdi: "Hızını Düşür, Kemerini Tak, Yolun Sonu Bayram Olsun."

5

ŞANLIURFA- Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Birimleri, trafik kazalarının en büyük nedenlerinden biri olan hız ihlallerini önlemek amacıyla bayram süresince sıkı denetimler gerçekleştirmeye devam ediyor. 

GAP Bulvarı ve Necmettin Cevheri Bulvarı'nda radarla yapılan hız denetimleri, günün farklı saatlerinde aralıksız sürdürülüyor.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, hız ihlallerini azaltmak ve sürücülerde algılanan yakalanma riski duygusunu artırarak yasal hız limitlerine uyulmasını teşvik etmek amacıyla bu denetimleri yoğunlaştırdıklarını belirtti. 

Bayram trafiğinde olası kazaları en aza indirmeyi hedefleyen emniyet birimleri, sürücülere önemli bir mesaj da verdi: "Hızını Düşür, Kemerini Tak, Yolun Sonu Bayram Olsun."

📍 İl Merkezi

İl Emniyet Müdürlüğümüz Trafik Denetleme Birimlerimizce;

‼️Trafik kazalarının oluşumunda büyük bir paya sahip olan hız İhlallerinin önlenmesi ve algılanan yakalanma riski duygusunun artırılarak sürücülerin yasal limitlerde araç kullanmaya teşvik edilmesi amacıyla,… pic.twitter.com/jb2sd5HrMo

— Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü (@SanliurfaEmnMd) June 16, 2024