Şanlıurfa’daki intiharın ardındaki gerçek yürekleri yaktı! Dram üstüne dram

Karaköprü’de dün yaşamına son veren 28 yaşındaki Zeynep Güler'in intiharın ardındaki gerçek yürekleri yaktı. Anne ve babasının psikolojik sorunları nedeniyle yetiştirme yurdunda büyüdüğü öğrenilen Güler'in, kendi yaşamında da benzer sorunlarla mücadele ettiği ve daha öncede intihara teşebbüs ettiği ortaya çıktı.

5

Olay, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana geldi.

İddiaya göre, 28 yaşındaki Zeynep Güler silahla kafasına sıkarak intihar etti. Silah sesini duyanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. 

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Zeynep Güler'e yaptıkları ilk müdahalenin ardından hayatını kaybettiğini belirledi. 

Genç kadının cenazesi otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

GÜLERİN İNTİHARIN ARDINDAKİ GERÇEK YÜREKLERİ YAKTI

Güler'in intiharının ardında yatan gerçekler, yürekleri yaktı. Güler'in anne ve babasının psikolojik sorunları nedeniyle yetiştirme yurdunda büyüdüğü ve kendi yaşamında da benzer sorunlarla mücadele ettiği öğrenildi. 

Güler, 2018 yılında Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hizmetli olarak görevlendirilmiş ve tek başına yaşamaya başlamış.  Daha önce de bileklerini keserek intihar girişiminde bulunduğu öğrenilen Gülerin, intiharından iki gün önce görevinden istifa ettiği ileri sürüldü

Zeynep Güler, son olarak polisi arayarak intihar edeceğini bildirdiği ve ardından silahla kendi hayatına son verdiği öğrenildi.