Şanlıurfa'da köpeğe uyuşturucu iğneyle saldırı iddiası! Büyükşehir Belediyesinden flaş açıklama

Hayvan Haklarını Koruma Federasyonu Başkanı Nihal Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, Şanlıurfa'da bir belediye görevlisinin narkotik uyuşturucu oklu iğneyle bir köpeğe vurarak uyuşturduktan sonra boğazını sıkıp nefessiz bıraktığını öne sürdü. Videonun sosyal medyada yayılması üzerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bir açıklama yaparak videodaki kişinin kendilerine ait bir çalışan olmadığını belirtti.

5

Hayvan Haklarını Koruma Federasyonu Başkanı Nihal Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, Şanlıurfa'da bir belediye görevlisinin narkotik uyuşturucu oklu iğneyle bir köpeğe vurarak uyuşturduktan sonra boğazını sıkıp nefessiz bıraktığını iddia etti. 

Peygamberler Şehri URFA’da, B.Ş Belediye görevlisinin narkotik uyuşturucu oklu iğne ile vurarak uyuşturup, boğazını sıkıp nefessiz bıraktığı köpeğin çırpınışlarını izleyin.
Hesap Verin! Allah’tan KORKUN!
‘’ Merhamet Peygamberinin ümmeti de merhametli olmalıdır’’
SİZ, merhamet… pic.twitter.com/Ktj66Swbqi

— Nihal Aydın (@Nihal_K34) June 8, 2024

 

Videonun sosyal medyada yayılması üzerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bir açıklama yaparak videodaki kişinin kendilerine ait bir çalışan olmadığını belirtti.

Bahse konu videodaki ilgili kişi Büyükşehir Belediye çalışanımız olmayıp ilçe belediye çalışanı da değildir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. https://t.co/sRUj2wRTnW

— Şanlıurfa Büyükşehir 🇹🇷 (@sanliurfabld) June 8, 2024

 Açıklamada, "Bahse konu videodaki ilgili kişi Büyükşehir Belediye çalışanımız olmayıp ilçe belediye çalışanı da değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Kamuoyuna Duyurulur!

Son günlerde sosyal medyada, şanlı şehrimiz Şanlıurfa'yı ve Büyükşehir Belediyemizi hedef alan sokak hayvanlarına ilişkin asılsız, yalan ve yanlış paylaşımlar yapılmaktadır.

Bu tarz paylaşımlarla ilgili olarak gerekli hukuki işlemler başlatılacak olup,…

— Şanlıurfa Büyükşehir 🇹🇷 (@sanliurfabld) June 8, 2024