2024'te en çok kazandıracak yatırım aracı belli oldu! Uzmanı bombayı patlattı: Elinde tutan herkes kazanacak

Ekonomist İslam Memiş, yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulundu. Borsa ve mevduatta düşüşlerin devam edeceğini öngören Memiş, 2024 yılında en çok kazandıracak yatırım aracını da açıkladı.

5

İslam Memiş, yatırımcılara çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. Borsa ile ilgili de dikkat çekici bir açıklamada bulundu.

Altın, kripto para ve dolar tarafındaki dalgalanmalar olunca borsa ve mevduattın da düşmesi neticesinde yatırımcılar neye yatırım yapılması konusunda araştırmalarına başladı. Ünlü ekonomist İslam Memiş, çarpıcı açıklamalara imza attı.

BORSA DÜŞÜŞE GEÇECEK

Memiş, borsa endeksinin 9 bin 800, 9 bin 600 ve 9 bin 400 seviyelerine kadar gerileyebileceğini söyledi. Yılın ikinci yarısında ise 12 bin puan seviyesine yükseliş bekliyor. Ancak bu yükselişin gerçekleşmesi için önce sağlıklı bir düşüş yaşanması gerektiğini vurguladı. 

“ÇOK KAZANDIRACAK”

Borsa tarafında sabırlı olunmasını vurgulayan Memiş, orta ve uzun vadeye bağlayanların kazanmaya devam edeceğini söyledi. Memiş, 2024 yılının şampiyonunun ise açıkladı. Memiş, “Dolarla Gümüş almak için güzel bir hafta olacak. Yılın ilk yarısında şampiyon kimdi gümüş. İkinci yarısında yeni şampiyon kim olacak Gümüş olacak. At kenara unut. 37 lira beklentisi var. 2024 yılının şampiyonu gümüş olacak. Gümüşü elinde tutan bekleten arkadaşlarımıza tekrar tebrik ediyorum”dedi.