Hasene Vakfı 100 ülkede 250 bin hisse kurban kesimi ile binlerce aileye ulaşacak

Hasene Vakfı, "Mazlum ve Mağdurlar için El Ele" sloganıyla yola çıkarak 95 ülkede, 603 şube ve 38 bölgeyle mazlumların yanında olmaya devam ediyor. Hasane Vakfı, bu yıl Kurban Bayramı süresince dünya genelinde büyük bir katılımla 250 bin hisse kurban kesimi gerçekleştirecek.

5

Türkiye'de 27 ilde temsilcilik ve şubesi bulunan Hasene Vakfı acil yardım, kış yardımı, kumanya ve nakdi yardımların yanı sıra yetim, su kuyusu ve kurban gibi farklı alanlarda da faaliyet gösteriyor.

DEPREMZEDELERE DESTEK

Depremden etkilenen bölgelere ilk müdahalede bulunan vakıf Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta konteyner kentler kurdu, mobil yemekhane, fırın ve sağlık kliniği hizmeti verdi. Mescit ve okul açtı, psikososyal destek hizmeti sundu. Hatay'da okul inşaatı devam ediyor.

MEDİKAL ÜRÜN DESTEĞİ PROJESİ

Gıda Kervanı projesiyle her ay 19.200 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı yapan vakıf Medikal Ürün Desteği projesiyle de yaşlı, hasta ve özel gereksinimli bireylere destek oluyor.

"İYİLİK YERİNİ BULSUN, BU KURBAN BAYRAM OLSUN"

Bu sene kurban çalışmalarına "İyilik yerini bulsun, bu Kurban Bayram Olsun" sloganıyla devam eden Hasene Vakfı 2023'te 95 ülkede 252 bin hisse kurban keserek 2 milyon 400 bin aileye ulaştı. Hedeflerini daha da yükselten vakıf, bu sene hem Türkiye'de hem de dünyada daha fazla insana ulaşmayı amaçlıyor. Hasane Vakfı, bu yıl Kurban Bayramı süresince dünya genelinde büyük bir katılımla 250 bin  hisse kurban kesimi gerçekleştirecek.

Hasane Vakfı'nın Şanlıurfa Temsilcisi Fadıl Yağlitaş, bu yıl yapılan kurban kesimlerinin ve dağıtımlarının önemini vurgulayarak, vakfın misyonu doğrultusunda ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmaya devam edeceklerini belirtti.