URSIAD Başkanı Bahçivan: Şanlıurfa global harekette hakkettiği yere ulaşacak

URSIAD Başkanı Mehmet Yaşar Bahçivan Şanlıurfa’da basınla bir araya gelerek, derneğin faaliyetleri ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Bahçivan, derneğin ekonomik ve sosyal kalkınmaya katkı vizyonuyla hareket ettiğini vurgulayarak, Şanlıurfa'nın potansiyelini küresel arenada göstereceklerini belirtti. URSİAD'ın mevcut ve potansiyel iş insanlarına öncülük etme misyonunu anlatan Bahçivan, şehrin inovasyon, ticaret, üretim ve girişimcilik kültürünü geliştirme hedeflerini paylaştı.

5

İstanbul'daki Şanlıurfalı iş insanlarını bir araya getiren Sanayici ve İş İnsanları Derneği (URSIAD), Şanlıurfa'da yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Özel bir mekanda düzenlenen kahvaltılı toplantıda URSİAD Başkanı Mehmet Yaşar Bahçivan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, basın mensuplarına URSIAD'ın faaliyetleri ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

URSİAD Başkanı Mehmet Yaşar Bahçivan, yaptığı açıklamada, derneğin 2017 yılında İstanbul'da kurulduğunu ve Şanlıurfa'nın dolayısıyla ülkenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunma vizyonuyla hareket ettiğini söyledi.

Bahçivan, "Geçen yıl Nabi Kırmızı'dan görevi devraldım ve yeni yönetim kurulumuzu oluşturduk. Yönetim kurulu üyelerimizin kısaca isimlerini söylemek isterim. Ben Mehmet Yaşar Bahçıvan, Mehmet Ali Fincan, Müslüm Kayacan, Fehmi Aslan, Erol Akyürek, Şahin Kırmızı, Burak Çavuş, Mehmet Aslan, Ahmet Göçmen, Mehmet İpar, Mehmet Altun, Hasan Cüneyt Bahçıvan, Ahmet Atlıoğlu, Abbas Parlak ve İsmail Yılmaz." dedi.

“ŞANLIURFA GLOBAL HAREKETTE HAKKETTİĞİ YERE ULAŞACAK”

Bahçivan, URSIAD'ın Şanlıurfalı mevcut ve potansiyel iş insanlarına öncülük etmek istediğini ve şehrimiz için ekonomik ve sosyal fayda üretme misyonunda olduğunu belirtti. Ayrıca Şanlıurfa'da inovasyon, ticaret, üretim ve girişimcilik kültürünün geliştirilmesi ve sürdürülebilir hale getirilmesi vizyonlarını da anlattı.

Bahçivan, "Şanlıurfa global harekette hakkettiği yere ulaşabileceğinin altını çizdik. Biz de şehrimizi modern dünyanın gereksinimleriyle uyumlu hale getirebilmek için tüm paydaşlarla ortak misyon ile misyon da birleşmedeyiz." dedi.

“150 FİRMAMIZ VAR, BU SAYIYI ATTIRMAK ELİMİZDE”

URSİAD'ın şu an 150 firması olduğunu ve üye sayısını arttırmaya yönelik bir politika izlemediklerini belirten Bahçivan, "İlk yılımızda bazı yapısal eksiklerimiz ve yapmamız gerekenler vardı onları tamamladık. Bu sayıyı attırmak elimizde." dedi.