Şanlıurfa semalarında panik anları! Kabus dolu dakikalar

Şanlıurfa'da uçak seferlerinde sıkıntılar bitmiyor. Dün Ajet firmasının uçağı yaklaşık 30 dakika iniş yapamamıştı, bugün de Pegasus Havayolları'na ait uçak, hava muhalefeti nedeniyle Şanlıurfa GAP Havalimanı'na iniş gerçekleştiremedi. İstanbul’daki gecikmeyle birlikte yaklaşık bir saat süren gecikme ve iniş girişimlerinin başarısız olması yolcularda panik yarattı.

5

Şanlıurfa’da düzenlenen uçak seferlerinde sık sık olumsuz durumlar yaşanmaya devam ediyor. 

İstanbul'dan Şanlıurfa'ya sefer düzenleyen Pegasus Havayolları'na ait bir yolcu uçağı, bugün sabah saat 09.40'ta kalkış yaptıktan sonra önce yarım saat İstanbul'da, daha sonra da hava şartları nedeniyle GAP Havalimanı'na iniş gerçekleştiremedi.

Uçakta iniş için yapılan denemeler başarısız olurken, yolcular arasında panik yaşandı. Yaklaşık bir saat süren gecikmeli uçuşta tansiyon hastaları ve çocuklar bu durumdan en çok etkilenenler arasındaydı. 

Uçağın iniş gerçekleştirememesinin sebebi ise rüzgar olarak gösterildi.

DÜN DE AYNI SORUN YAŞANDI

Bu olay, Şanlıurfa'da son zamanlarda sık sık yaşanan uçak seferlerindeki aksaklıkların bir örneği. Dün de Ajet Havayolu firmasına ait bir uçak, yarım saat boyunca Şanlıurfa'ya iniş yapamamıştı.

Yetkililerin, Şanlıurfa GAP Havalimanı'nda hava muhalefetine karşı gerekli önlemleri alması ve yolcuların mağduriyet yaşamaması için çalışmalar yapması gerekiyor.