Şanlıurfalı gençler dikkat! "GSB Gençlik Kampları" başvuruları başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl da heyecanla beklenen Gençlik Kampları, 2024 yılı kamp sezonuna hazır. 35 farklı ilde, 13 deniz ve 37 doğa kampı olmak üzere 50 farklı kamp alanında binlerce genci ağırlamaya hazırlanan kamplar, 12-25 yaş arası tüm gençleri unutamayacakları bir yaz macerasına davet ediyor.

5

ŞANLIURFA- Gençlik Kampları, gençler arasında pozitif rekabet duygusunun geliştirilmesi ve serbest zamanların etkin değerlendirilmesi için özel olarak tasarlandı. Kamp sorumluları ve gönüllü kamp liderlerinin koordinasyonunda gerçekleşecek kamplar, eğlence, macera ve adrenalin dolu etkinliklerle dolu olacak.

EĞLENCE, MACERA VE ADRENALİN DOLU BİR YAZ

Gençlik Kampları, sadece eğlenmek ve yeni arkadaşlar edinmek için değil, aynı zamanda yeni beceriler kazanmak, liderlik yeteneklerini geliştirmek ve unutulmaz anılar biriktirmek için de eşsiz bir fırsat sunuyor. Kamp boyunca düzenlenecek çeşitli etkinliklerle, gençler zaman yönetimi, temel yaşam becerileri ve toplum hayatına adapte olma gibi konularda da bilgi ve deneyim kazanacaklar.

DENİZ VE DOĞA KAMPLARINDA FARKLI DENEYİMLER

12-15 yaş arası gençler için mavi (deniz) kampları, 16-25 yaş arası gençler için ise yeşil (doğa) kampları düzenlenecek. Mavi kamplarda yüzme, dalış, kano gibi su sporları ve denizcilik eğitimleri ön plandayken, yeşil kamplarda doğa yürüyüşleri, kampçılık, ormancılık gibi doğayla iç içe aktiviteler yer alacak.

SON BAŞVURU TARİHİ 7 HAZİRAN

Gençlik Kamplarına katılmak isteyen 12-25 yaş arası tüm gençler, 7 Haziran 2024 tarihine kadar başvurularını tamamlayabilirler. Başvurular ve detaylı bilgi için Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın https://genclikkamplari.gsb.gov.tr/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz.