Urfalı mı, Antepli mi? Sevilen dizide 'Antepli Urfalı' diyaloğu izleyenleri kahkahaya boğdu

Ekranlara geldiği günden bu yana sevilerek takip edilen 'Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi' dizisinin yayınlanan yirmi dördüncü bölümünde, Antepli ile Urfalının arasında geçen diyalog izleyenleri kahkahaya boğdu. Dizide, Börüler'in komutanı ve savaşçısı Karategin karakterini Olgun Toker, Urfalı karakterini ise Ahmet Olgun Sünear canlandırıyor.

5

İSTANBUL- Yayınlandığı günden bu yana izleyenleri ekrana kilitleyen 'Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi' dizisinin yirmi dördüncü bölümünde, Antepli ile Urfalının arasında geçen diyalog izleyenleri kahkahaya boğdu.

Dizide, Selahaddin Eyyübi'nin ilk önce düşmanı olan Börüler'in komutanı ve savaşçısı olan Karategin karakterini Olgun Toker canlandırırken, Urfalı karakterini ise Ahmet Olgun Sünear canlandırıyor.

Dizinin ormanda geçen bölümünde karşılaşan ikili izleyenlerine keyifli anlar yaşattı.

İşte ikilinin yer aldığı sahnede aralarında geçen diyalog:

Karegin: Demek mühim bir şey var, muhakkak öyle. De bana, de bana belki sana yardımım dokunur. De bana Antepli!

Urfalı: Urfa!

Karegin: Tamam. Urfa. Ne Urfa'ymış! Ha Urfa ha Antep ne fark eder. İkisinin arasında bir karış var.

Urfalı: Olur mu be! Urfa'ya benzer mi hiç bir yer!

Karegin: Helee... Damarını yakaladık. Bana bak Antepli! De bana nereye gidersiniz? Yoksa herkese adını Antepli diye belletirim ha! Antepli diye çığırırım. Her yerde çığırırım. Kimmi bu! "Antepli!" Duyamadım! "Antepli!" Bütün orman! "Antepli!"

Urfalı: De bana bir bela çıktın sen başıma!"

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Dizisi Hakkında

Başrollerini Uğur Güneş ve Dilin Döğer'in paylaştığı Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi oyuncu kadrosunda; Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici, Seda Yıldız gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor. 

Konusu: 'Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi' asırlar önce mukaddes şehir Kudüs'ü özgürlüğüne kavuşturan büyük komutan Selahaddin Eyyubi'nin hikayesini konu alıyor. Haçlı istilalarının İslam Alemini kasıp kavurduğu 12.yy'da Müslümanlar arasındaki birlik ve düzen bozulmuş, başta mukaddes şehir Kudüs olmak üzere birçok İslam toprağı Haçlıların eline geçmiştir. Selahaddin, "Cihana adalet Kudüs'e hürriyet" anlayışıyla yetişmiş, bu uğurda Haçlılar ile cenk eden Zengi Devleti himayesindeki Serhad Gazileri'nin başıdır. Gayesi İslam birliğini sağlamak ve Kudüs'ü Haçlılardan geri almaktır.