Adından yine söz ettirdi: Çağla Şikel kendini kulübeye kapattı!

Son dönemlerde Kendini keşfetme ve iç dünyasını anlama arayışına girip katıldığı kamplar ve paylaştığı ilginç videolarla gündeme gelen ünlü model ve sunucu Çağla Şikel adından sıkça söz ettiriyor. Daha önce buz dolu fıçıya giren ve karanlık inzivaya çekilen Şikel şimdi de kendini 11 saat boyunca bir kulübeye kapattı. Şikel'in paylaştığı anlar sosyal medyada tartışma konusu oldu.

5

KIRKLARELİ- Son dönemlerde içsel keşif ve öz farkındalık arayışı, korkularını yenmek adına yöneldiği meditasyonlarla, katıldığı kamplarla ve paylaştığı videolarla dikkat çeken ünlü model ve sunucu Çağla Şikel paylaştığı son video ile yeniden gündeme geldi. Daha önce korkularını yenmek için buz dolu fıçıya girerek bir akım başlatmış, ardından karanlık inzivaya çekilip gözleri 3 gün boyunca bantla kapalı şekilde kalmıştı.

Çağla Şikel şimdi de yemek yemeden, su içmeden kendini karanlık bir kulübeye 11 saat boyunca kapattı. Şikel, kulübeden çıktıktan sonra, "Kişinin değerini fark edip içindeki kaynağı hissetmesi inanılmazdı" diyerek yaşadığı deneyimini paylaştı. Ünlü mankenin bu yaklaşımı sosyal medyada alay konusu oldu. Sosyal medyadaki paylaşıma, 'Parası çok canı sıkılıyor', 'İyice ne yapacağını şaşırdı', 'Parayı nereye harcayayım işleri' gibi yorumlar geldi. Şikel'in Kırklareli'nde bulunan kulübeye kapanmak için 2500 TL verdiği belirtildi.