HAKEME RAĞMEN PES ETMEDİK

Trendyol 1.lig 10’cu hafta kendi saha ve seyirci önünde güçlü Iğdır FK ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 biten maçın 2.yarısı Iğdır FK’nın 3 kez öne geçmesine rağmen Ceylanlar pes etmedi. Son dakikalar arka arkaya bulduğu goller ile rakibi ile 3-3 berabere kalarak altın değerinde 1 puan aldı.

Şanlıurfa’da son yılların en güzel maçalarından biri oynandı. Sanki Şanlıurfaspor Iğdır FK maçı değil de Avrupa’da bir maç izledik. Stadyumda ve televizyonda izleyen herkes futbola doydular herkes Iğdır FK’nın galip geleceğini düşünürken Şanlıurfasporlu futbolcular son sözü söyledi. Biz bitti demeden bitmez bu iş dediler.

Iğdır Fk bu sezon 500 milyona kurulmuş bir takım Şanlıurfaspor’da 60-65 milyona kurulmuş bir takım bugün anladık ki her şey para ile olmuyor. Çıkıp canla başla oynadık böyle karakterli oyuncular aldığımız için başta Giray Küçük olmak üzere bütün yönetimi kutluyorum.

Maçın hakemi kötü yönetim sergiledi

Şanlıurfa maçına Mhk neden art niyetli hakemler gönderiyor anlamış değilim. Bu hafta oynanan maçta tüm taktir haklarını rakip Iğdır FK’den yana kullandı. Iğdır FK’nın 2. golünde Kayode’ye faul yapıldı ama orta hakem Batuhan Kolak faul vermedi. 

Teknik direktör Erkan Sözeri, yardımcı hocaları ve futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Bugünkü beraberlik bize galibiyet gibi geldi. Taraftar hep sözler böyle oynamaya devam ettiği müddetçe biz her daim takımın yanındayız. 

Taraftar cumartesi olmasına rağmen önceki haftalara nazaran tribünde daha çoktu oynanan futbol taraftardan tam not aldı. Maç sonrası Şanlıurfasporlu futbolcuları tribünlere çağırarak destek verdiler. 

Maddi desteğe çok ihtiyaç var

Sayın Valimiz Hasan Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Kasım Gülpınar ilçe belediye başkanları ve STK’lar maddi anlamda destek zamanı 3 milyonluk şehirde gençlerin tek aktivitesi 15 günde bir maç izlemek takım maddi anlamda zor durumda bu takım maddi destek sağlanmazsa devre arası takım dağılır. Sezon sonu ligden düşeriz maddi destek sağlanırsa bu takım rahatlıkla ligde kalır. Play-off bile oynaya bilir.

Kupa maçına çıkıyoruz 

Şanlıurfaspor çarşamba günü saat 20:30’da 52 Orduspor ile Ziraat Türkiye kupasında karşı karşıya gelecek maç A Spor’dan canlı yayınlayacak bizim için lig maçları daha önemli ama kupada nereye kadar giderse maddi anlamda destek olur. Bu maçta Erkan Sözeri yedek ağırlıklı kadro ile sahaya çıkacaktır.

Kupa maçından sonra ligde Esenler Erokspor ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Direk rakiplerimizden birisi bu maçada iyi hazırlanıp puan ve puanlarla Şanlıurfa’ya dönmek istiyoruz.

Bundan sonraki maçlarda Şanlıurfaspor’a başarılar diliyorum.