ADANA’DA KAYODE ŞOV VARDI

Trendyol 1.lig 9.hafta deplasmanda Adanaspor ile karşı karşıya gelen Ceylanlar maçın başından sonuna kadar üstün bir futbol sergiledi. Sarı yeşilli ekip Kayode’nin hat-trick yaptığı maçta rakibini 4-1 mağlup ederek taraftarın yüzünü güldürdü.

Şanlıurfaspor bu sezon ilk deplasman galibiyetini Adana’da aldı. Bu maç bizim için çok önemliydi Adanaspor direk rakiplerimizden biriydi bu maçı yenerek rakibin 7 puan önüne geçmiş oldu. Geçen hafta Yeni Malatyaspor’u 3-0 yenmişti bu galibiyet ile bu sezon üst üste iki maç yenmiş olduk.

Adanaspor’u 4-1 yendik ama kötü bir takım değil Teknik direktörü eski hocamız Mustafa Kemal Kılıç’tı geçen hafta zorlu Ankaragücü maçından 1 puan almıştı. Bizim maçta onlar için çok önemliydi 20. Saniye bulduğumuz gol onların düzenini bozdu. Defansları bu maçta çok hata yaptılar.

Artık Maddi Destek Zamanı 

Şanlıurfaspor düşük bütçe ile kurulan bir takım her ay bu takımı 8-9 milyon ödeme yapılması gerekiyor. Bunun dışında her galibiyette ve beraberlikte bu takıma prim veriliyor yönetim zor durumda mülki amirler ve stk’lar ve iş adamları maddi destek sağlaması gerekiyor başka Şanlıurfaspor yok bunun böyle bilinmesini istiyorum.

Taraftar desteği çok önemli Adanaspor maçına 4 otobüs taraftar gitti destek verdi. İç saha maçlarında çok fazla taraftar gelmiyor pasolig kartları olmayan hafta içi çıkarsın bu saatten sonra destek versinler.

Şanlıurfaspor haftaya Cumartesi günü saat 16:00’da Irdır Fk ile kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya gelecek bu maçıda yenip emin adımlarla yolumuza devam etmek istiyoruz.

Bundan sonraki maçlarda Şanlıurfaspor’a başarılar diliyorum.