ŞANLIURFASPOR SONRA’DAN AÇILDI

Trendyol 1.ligde 8.hafta kendi saha ve seyircisi önünde ligin sonuncusu Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında Aly Malle hat-trick yaptığı maçta rakibini 3-0 mağlup ederek puanını 10’a çıkardı ve alt sıralardan kurtuldu.

Şanlıurfaspor ilk yarı rakibini Yeni Malatyaspor’u ciddiye almadı çok zorlandı. İkinci yarı rakibi ciddiye alınca goller peş peşe geldi. Bu ligde kimseyi küçümsemeyeceksin bu ligde her herkes herkesi yenebilir veya puan alabilir.

Yeni Malatyaspor çok iyi mücadele etti lige son anda katılan transfer yapmayan kiralık gönderdiği oyuncuları geri çağırıp maçlara çıktılar ilk yarı Şanlıurfaspor’dan gol yemediler. Kalecileri Abdulsamed Damlu iyi kurtarışlar yaptı ama 2.yarı artık güçleri yetmedi. 

Haftaya Milli maç arası var. Onun için Süper ligde ve 1.ligde maçlar oynanmayacak takım bu galibiyet ile Milli araya morelli girdi. Futbolculara bu galibiyetten sonra izin verilecek ve sonra deplasmanda oynayacağımız Adanaspor maçına hazırlanacaklar.

Şanlıurfaspor Milli aradan sonra 19.10.2024 tarihinde deplasmanda direk rakiplerinden bir olan Adanaspor ile karşı karşıya gelecek onlarda bu hafta deplasmanda güçlü rakibi Ankaragücü ile 0-0 berabere kalarak altın değerinde 1 puan aldı. Bu maçı çok iyi hazırlanıp hata yapmadan puan veya puanlarla dönersek çok iyi olur.

Adanaspor geçen hafta takımın başına kurt hoca olarak anılan eski hocamız Kemal Kılıç’ı getirdiler. Oda takıma ağırlığını koymaya başaladı zor bir maç olacak bizim için Yeni Malatyaspor maçınının 2.yarısındaki oyunumuzu oynarsak  puan alacağımızı düşünüyorum. 

Şanlıurfaspor’da kırmızı kart gören Michel Mboula Adanaspor maçında olmayacak çok önemli bir eksik bizim için stoper’de Erkan Sözeri başkasına şans verecek Şanlıurfaspor çok şükür 2 maçtır gol yemiyor bu alışkanlığı devam ettirmesi gerekiyor.

Şanlıurfaspor maçının 2.yarısı sayın Valimiz Hasan Şıldak maça geldi. Ayağı uğurlu geldi onun gelmesiyle goller ardı ardına gelmeye başladı. Manevi anlamda desteğini veriyor maddi anlamda’da destek olursa ona minnettar oluruz. Şanlıurfaspor yönetimin maddi anlamda’da ihtiyaçı var.

Bundan sonraki maçlarda Şanlıurfaspor’a başarılar diliyorum.