KÖRFEZ’DEN BİR PUANLA DÖNÜYORUZ

Trendyol 1.lig 7.hafta ceylanlar deplasmanda güçlü rakibi Kocaelispor ile karşı karşıya geldi. Maç boyunca deplasmanda nasıl oynaması gerekiyorsa futbolcularımız öyle oynadı ve ilk defa deplasmandan altın değerinde 1 puanla Şanlıurfa’ya dönüyorlar.

Şanlıurfaspor geçen hafta kendi sahasında Fatih Karagümrük ile karşılamış hakemin yüzünden rakibine 3-1 mağlup olmuştu bu haftada yine hakem hatası yaşandı. Bu sefer skandal kararı orta hakem değil, “Var” hakemi Özgür Yankaya verdi. 45.dakika net penaltımızı verilmedi.

Şanlıurfaspor belki bu maçta galibiyeti kaçırdı ama oynanan futbol taraftarlardan tam not aldı. Böyle oynadıkları sürece bu takım daha iyi yerlere gelir. Teknik direktör Erkan Sözeri bazı futbolcuları kızağa çekmişti 11’de başlayan oyuncular canla başla mücadele etti. Tek beğenmediğim Amar Begiç ve Forsell isteğini sahaya yansıtamadı.

Bu Maçta Kaleci Kazandık

Şanlıurfaspor bugün 1 puandan ziyade kaleci Abdulkadir Sünger’i kazandı. Haftalardır kötü oynayan Erzhan Tokataev kadroda yoktu onun yüzünden çok maçta puan kaybettik. Bu maçta yoktu yedek kaleci Abdülkadir Sünger verilen şansı iyi değerlendirdi. Maçın adamı seçildi bundan sonra kaleyi kolay kolay devretmez.

Haftaya cumartesi günü saat 19:00’da kendi saha ve seyircisi önünde Yeni Malatyaspor’u konuk edeceğiz onlar içinde deplasman sayılmaz çünkü sahaları onarımda olduğu için maçlarını 11 Nisan Stadyumda oynuyorlar. Bu maçıda ciddiye alıp iyi hazırlanmamız gerekiyor rakibi küçümsemeden çıkıp çatır çatır maçı almalıyız.

Taraftar desteğine çok ihtiyacımız kağıt üzerinde herkes Kocaelispor galip galip geleceğini konuşuyordu ama karşılarında farklı bir Şanlıurfaspor ile karşılaştırlar. Bu ligde herkes herkesten puan alabilir. Onun için Yeni Malatyaspor maçı da kolay olmayacak inşallah taraftar desteği ile 3 puanı alırız.

Bundan sonraki maçlarda Şanlıurfaspor’a başarılar diliyorum.