NARİN VE NARİNLER YERYÜZÜNDE ÖLMESİN

Tüm katliamlar, merhametsiz ligin bir neticesidir. Merhametin olmadığı yerlerde zulüm olur işkence olur. 

Peki merhametin kaynağı nedir?

Ehli vicdan olmaktadır. Vicdanı besleyen kaynak ise, Allah sevgisi ve korkusudur. Bunlar olmadan, Narin ve Narinler'in katliamı devam eder yeryüzünde. Evet, Narin hunharca katledildi. Hangi yürek dayanır bu ölüme.  Çoğumuz gözyaşı döktü ekran başında. Lânet getirdik o, masum çocuğa kıyanlara. İyi ki, ahiret var iyi ki hesap var. Ardından cennet var, cehennem var.

Filistin 'de, nice Narinler can veriyor, İsrail denilen bir cani devlet tarafından katlediliyor.

Hiç acımadan bombaları yağdırdılar bu sahipsiz, kimsesiz masum çocukların üzerine. Hem de canlı yayında. Hem de Medeni denilen alçak Avrupa ve ABD'de desteği ile. Akdeniz'de bir can pazarı yaşanıyor. Ancak, bir avuç ehli vicdan dışında ne duyan var ne de ses veren. Elbette, zulüm ile abat olunmaz. Birgün bu masum Narinler'in sesini duyup, gereğini yapacak bir" Hak "var. Ama zulme karşı sessiz olanlara da yuh! olsun.

Gelelim dünyaya. Sokakta yaşayan, uyuşturucu ve fuhuş bataklığa sevk edilen Narinler'e. Çocuk yaşta. Daha çok savaşın yaşandığı ya da yoksun olan ülkelerde. Medeni Avrupa! zenginleri en büyük taleplileri. Ukrayna'dan kaçan ya da Suriye 'den göç eden bu masum kızlar ya uyuşturucu bataklığına ya da fuhuş bataklığına sürükleniyor. 

Bilinçsiz aile ve sosyal medya ile yaygınlaşan bu akımdan bizim ülkemizde de, ne yazık ki bu tür haberleri alıyor ve duyuyoruz. Mega kentlerde, metruk binalar bu tür gençlerin mekanı olmuş. 

Son zamanlarda devletin azimli gayreti, bu uyuşturucu baronları ezse de hâlâ bitmiş değildir. İnşallah, bu uyuşturucu baronları bir gün yatakların da rahat uyku görmezler. 

Çünkü, günümüz de gençlerin en büyük illeti bu uyuşturucu olmuş durumda.

Tamamen bu illetin yok olacağı günleri Rabbim bizlere inşallah gösterir.

Ne Narin ölsün ne de Narinler yok olsun dünyamız da.