BU MAĞLUBİYET HOCAYA YAZAR

Trendyol 1.lig 3.hafta deplasmanda Uğur Okulları İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Puan veya puanlar için çıktığımız maçta rakibine 3-0 mağlup olarak taraftarları hayel kırıklığına uğrattı.

Teknik direktör Erkan Sözeri geçen hafta Ümraniyespor karşısında 3-1 galip gelen kadroyu bozdu. Begiç’i ilk 11’de başlattı maç 0-0 iken ceza sahasının içinde net gol pozisyonu harcadı o golden sonrada bir gol daha kaçırdık biz ilk yarı 2-0 öne geçmemiz gerekirken rakip bedava 2 gol buldu amatörce goller kalemizde gördük ve ilk yarı rakip 2-0 içeri girdi.

Şanlıurfaspor 2.yarı Atakan Aybastı ile oyuna başladı ben ümitliydim bir gol bulsaydık maçı çevirme şansımız olurdu ama bir türlü gol gelmedi. Landel ve Begiç bu takımda oynayamaz transfer sezonu bitmeden bu iki oyuncu ile yollar ayrılmalı diye düşünüyorum.

Uğur Okulları İstanbulspor öyle rahat oynadıki sanki hazırlık maçına çıkmış gibilerdi. Yediğimiz 3 golde bireysel hatalardan kaynaklandı. Hakem ofsayt diye Aly Malle golünü vermediği top rakipten geliyordu buz gibi golümüzü güme gitti Var’da golü vermedi. O gol olsaydı iş değişirdi son dakika en direk serbest vuruşu amatörce kullandık ve 3’cü golü kalemizde gördük.

Kayode hazır değil
Şanlıurfaspor forvet transferi yaptı. Sivasspor’dan ve Gençlerbirliği’den tanıdığımız santfor Kayode kamp kadrosuna alınmıştı ama maç kadrosunda alınmadı hazır değil hazır olsaydı bu maç daha başka olurdu. Sağlık olsun bu maç bitti artık unutup önümüze bakmalıyız.

Haftaya Cumartesi günü saat 21:45’te kendi saha ve seyircisi önünde Tek Süt Bandırmaspor ile oynayacak bu ligde herkes herkesi yenebilir. Bizde İstanbulspor maçını unutup daha iyi hazırlanmamız gerekiyor. Orta saha oyuncusu Forsell’nin sakatlığı geçti takımla antrenmanlara başladı. 1-2 hafta içinde takıma dahil olacak inşallah herşey daha güzel olacak.

Bundan sonraki maçlarda Şanlıurfaspor’a başarılar diliyorum.