ORTADOĞU'DA NELER OLUYOR?

Kıymetli dostlar hepinizi canı gönülden selamlıyorum. Dostlar bu haftaki yazımızın konusu yakın zaman önce suikasta kurban giden Hamas siyasi büro lideri İsmail Haniyyenin ölümü üzerinden dünyanın gittiği geldiği noktayı, nasıl bir son bizi beklemekte onun üzerine anlatacağız. 

Kıymetli dostlar Ortadoğu'da son 50 ve 60 yıl içerisinde açıkçası Osmanlı'nın bir parçasından ayrıldıktan sonra en büyük katliam ve kan dökülmesine şahit olundu. Peki bunun sebebi neydi neden bunu yaptılar, yapıyorlar? 

Ortadoğu'yu ABD, kendi fikri ile aynı olan ülkesinde yönetiminde söz sahibi olan siyonist İsrail'in eliyle kontrol altına alıp Rus gücüne karşı gücünü artırmak istemektedir. Bölgesel kontrolü sağlayıp uzaktan gelip buraya sahip olmanın tek yolu İsrail'e destek verip yaptığı her türlü zulmü destekleyip dünyanında üç maymunu oynamasına neden olmaktadır. 

Ortadoğu'nun zenginliklerini sömürmek için dün Irak, Suriye, Lübnan'da nasıl katliamlar yaptılarsa bugünde aynı şeyi hem bölgesel güç hem de zenginlikleri için yapmaktalar.

İsrail'in gayesi büyük İsrail projesi olduğunu daha önceki yazımızda da belirtmiştik. Ancak bölgede İsrail tek değil İran gibi müslümanlara en büyük zararları veren bir ülkede bulunmaktadır. Dönüp baktığımızda İran ve İsrail'in tarih boyunca yaptığı kavgalar hep danışıklı kavgadan öteye gidememiştir. 

Kamuoyu öyle bir zehir ki Gazze'de oluşan yığılma ve katliamı göstermeyip gündemi günden güne değiştirmektedir. Her geçen gün Gazze soykırımı milletin gözünde normalleşmektedir. 

İsrail istediğini alamayacağını düşünüyorum. İstediğinden kastım büyük İsrail projesini gerçekleştiremeyecektir. 

ABD, Türkiye'nin birinci dünya savaşında gösterdiği mücadeleyi bilmekte olup Türkiye'nin alternatif olarakta Rusya'nın yanında yer alacağını bildiğinden bunu göze alamayacaklarını düşünmekteyim. 

Kişiler inansa da inanmasa da hiçbir zalimlik karşılıksız kalmayacak. 

Savaş, bürokratların çıkardığı ve fakir halkın öldüğü bir oyundur derlerdi bugün biraz daha farklı boyutla kötü niyetli insanların kötü emelleri için dünyaya huzur getireceğini düşünerek dünyada huzur bırakmadıklarını göstergesidir. 

Bugün bir nükleer savaş meydana gelse hiçbir ülke kalmayacağı gibi yaşamak istediğimiz dünyanın savaş sonrası dünya olmadığını sonuna kadar söyleyebilirim. 

Çocukların, kadınların, yaşlıların öldürüldüğü katledildiği hiçbir savaşın doğru bahanesi olamaz.

 Bir müslüman olarak Mescid-i Aksa için direniş gösteren mücahitlerin davasının hak olduğuna inanmaktayım. Çünkü dini mabet kutsaldır. Kim mabedi için direniş gösteriyorsa o haklıdır. O mabede dil uzatan, el uzatan suçludur. İsrail, işgalci, zalim, dinin arkasına sığınan dinsiz, katliamcı, Allah'ın lanetine duçar olmuş bir topluluktur. ABD, İsrail'in arkasında durarak kendisine çok büyük zarar verdiğinin farkında değildir. Katledilen binlerce mazlumun kanı başta itrail'in daha sonra ABD'nin ve itrail'i destekleyenlerin ellerine bulaşmıştır. 

Devletimizin ne kadarda menfaatimiz için bugüne kadar ses etmediği ülkemizde bulunan üst makamlarda yer alan büyük işlerin ve büyük şirketlerin sahibi siyonist, yahudileri ülkemizden derhal sürmeli ve vatandaşlıklarını iptal etmelidir. 

Öncelikle Paris olimpiyatlarında ülkemizin giyiminin sponsoru diyeceğimiz Vakko'nun ülkedeki bütün mağazalarının kapatılmasını sağlamalıdır. Halkımızında bu siyonist zihniyete karşı boykota devam edip duruşunu bozmamaları gerektiğini hatırlatmak istiyorum. 

Siyonist zihniyete de şunları söylemek istiyorum. Dünyaya barış bu şekilde gelmeyecek ve vallahi siz kaybedeceksiniz.!