Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Balıklıgöl'de balıklara yem attı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Şanlıurfa’da Yıldız ve Şenyaşar aileleri arasında 6 yıldır süren husumetin sona erdiği barış yemeğine katıldı. Barış yemeğinde okunan dualar ve yapılan barış temennileriyle, uzun süredir devam eden anlaşmazlık karşılıklı hoşgörüyle son buldu. Daha sonra Yılmaz ve il protokolü Balıklıgöl Platosu’nda vatandaşlarla bir araya gelirken, misafirperverlikleri için Şanlıurfalılara teşekkür etti.

5

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Şanlıurfa’da Yıldız ve Şenyaşar aileleri arasında 6 yıldır süren husumetin sona erdiği barış yemeğine katıldı.

Barış yemeğinin ardından Cevdet Yılmaz ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa'nın samp-img width='1.33' height='1' layout='responsive'elerinden Balıklıgöl Platosu’nu ziyaret etti.

 Yılmaz, bu ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Şanlıurfa’nın kadim topraklarında, Balıklıgöl ve Halil-ür Rahman Camii’nin huzur veren atmosferinde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Tarih ve maneviyatın iç içe geçtiği bu güzel şehirde, gönüllere dokunan sohbetleri ve misafirperverlikleri için Şanlıurfalı hemşehrilerime teşekkür ederim” dedi.

Şanlıurfa’da barışın sağlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz, Şanlıurfa’nın birlik ve beraberliğin örneğini sergilediğini vurguladı.