Şanlıurfa Valisi Şıldak'tan çağrı: "Şimdi Şanlıurfa zamanı!"

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kentin tarihi, kültürel ve gastronomik zenginliklerini hafta sonu sosyal medya hesabından kısa videolar halinde paylaşarak tanıtmaya devam ediyor. Vali Şıldak, videolarında “Şimdi Şanlıurfa Zamanı” etiketini kullanarak herkesi bu kadim kenti keşfetmeye çağırıyor.

5

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, her hafta sonu sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği videolu paylaşım ile herkesi Şanlıurfa’ya davet etti.

Şanlıurfa, sahip olduğu doğal güzellikleri ve zengin tarihi dokusuyla turizmin gözde şehirlerinden biri olmaya devam ediyor. 

Kentteki vatandaşlar ve ziyaretçiler, tarihin sıfır noktası olan Göbeklitepe başta olmak üzere birçok tarihi ve kültürel mekana uğrayarak şehrin büyüleyici mirasını keşfediyor. 

Göbeklitepe’nin yanı sıra, Halfeti, Harran, Balıklıgöl ve tarihi hanlar gibi önemli noktalarda da ziyaretçilerine zamanda yolculuk yapma fırsatı sunuyor.

Valisi Hasan Şıldak’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Şanlıurfa en çok tescilli kültür varlığının bulunduğu illerimizden biridir… Hepsini görmek ve hissetmek için, şimdi Şanlıurfa zamanı…"

🔶Şanlıurfa en çok tescilli kültür varlığının bulunduğu illerimizden biridir…

🔷Hepsini görmek ve hissetmek için,

🔸🔹Şimdi Şanlıurfa zamanı…#Şanlıurfa#Kızılkoyun#Sogmatar#DeyrYakup@TCKulturTurizm pic.twitter.com/YQ1qRHQK2V

— Hasan ŞILDAK (@hasansildak) October 27, 2024