AK Parti Şanlıurfa’da bir istifa daha!

AK Parti Birecik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Şenol Türkyılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla istifa ettiğini duyurdu. Türkyılmaz, istifasını “30 yaşını tamamlayıp yaş haddimin dolmuş olması sebebiyle görevimden ayrılmış bulunuyorum” sözleriyle açıkladı.

5

AK Parti Şanlıurfa’da istifalar devam ediyor. AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğol’un istifasının ardından Birecik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Şenol Türkyılmaz da istifa ettiğini sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu.

Görevini yaş haddinin dolması nedeniyle bıraktığını ifade eden Türkyılmaz, 2017 yılında gençlik kolları ile tanıştığını ve 7 yıllık süreçte çeşitli kademelerde görev yaptığını belirtti.

2022 yılından bu yana AK Parti Birecik İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan Türkyılmaz, istifasına ilişkin şunları söyledi:

“Kıymetli dava arkadaşlarım, 2017 yılında AK Parti Gençlik Kolları ile tanışıp, 2017-2022 yıllarında gençlik kolları yönetim kurulu, yürütme kurulu sonrasında ve nihayetinde 2022 yılından beri de büyük bir heyecan ve istekle yürütmekten şeref duyduğum AK Parti Şanlıurfa Birecik İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden, 7 yıl Gençlik Kolları’na hizmet etmiş olmanın gururunu taşıyarak, 30 yaşını tamamlayıp yaş haddimin dolmuş olması sebebiyle görevimden ayrılmış bulunuyorum.

Birecik İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürütmeme imkân tanıyarak Birecik Gençliği’ne hizmet etme şansına erişmemi sağlayan başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; Gençlik Kolları Genel Başkanımız ayın Eyüp Kadir İnan’a, Teşkilat Başkanımız Sayın Yusuf İbiş’e, önceki dönem Gençlik Kolları Başkanımız Emre Karaçizmeli’ye, beraber çalıştığımız tüm üyelerimize ve tüm teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum.

Birecik İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevim boyunca üzerimden yardımlarını bir gün bile eksik etmeyen; tecrübeleri ve birikimleriyle her daim bizleri aydınlatan, şehrimizin değerleri vekilimiz Mehmet Faruk Pınarbaşı, önceki dönem Belediye Başkanımız Mahmut Mirkelam ve Birecik Belediye Başkanımız Mehmet Begit’e tüm desteklerinden dolayı minnettarım.

Birlikte görev yaptığım il başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, il ve ilçe kadın kolları başkanlarımıza, ilçe gençlik kolları başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve AK Parti teşkilatlarımızın her bir ferdine yürekten teşekkür ederim.”