Gülben Ergen Şanlıurfa'ya geliyor! Ziyaret edeceği müftü başka şehre gitti

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı Gülben Ergen, 31 Ekim tarihinde Siverek’teki Karakeçi Köyünde 55. anaokulu açılışına katılacak. Gülben Ergen ayrıca kentte geldiğinde cinsel istismar iddialarıyla yargılanan ve daha sonra Şanlıurfa İl Müftü Yardımcılığına atanan Halil Bilik’i de ziyaret edeceğini açıklamıştı. Ancak, Halil Bilik Şanlıurfa’dan Adana’ya atandı.

5

ŞANLIURFA- Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 31 Ekim Perşembe günü Şanlıurfa’nın Siverek ilçesindeki Karakeçi Köyünde 55. anaokulunu açıyor.

 "11 ilimizde 11 Anaokulu" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında inşa edilen anaokulunun açılış törenine Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Dernek Başkanı Gülben Ergen ve devlet protokolü katılacak.

 Açılışın ardından, anaokulunun Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanacağı belirtildi. 

 "Çocuklar Gülsün Diye - BTF Anaokulu", yaklaşık 100 öğrencinin okul öncesi eğitim almasına olanak tanıyacak.

ADANA’YA ATANDI! 

Ayrıca Gülben Ergen, kentte geldiğinde cinsel istismar iddialarıyla yargılanan ve daha sonra Şanlıurfa İl Müftü Yardımcılığına atanan Halil Bilik’i de ziyaret edeceğini açıklamıştı. Ancak Halil Bilik, Şanlıurfa’dan Adana’ya atandı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, bugüne kadar Türkiye’nin farklı bölgelerinde birçok anaokulu açarak eğitim imkanlarını artırmayı hedefliyor.

Anaokulunun adresi şu şekilde: Karakeçi İlkokulu Bahçesi, Karakeçi Mah. No:174/1, Siverek / Şanlıurfa

İletişim: Gönül Güvenir (0532 770 22 22).