Ve geriye kalan ilçe başkanı da istifa etti! AK Partili başkandan mesaj...

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da istifa etti. Moğal açıklamasında partisine bağlılık ifadelerine yer verdi. İstifanın ardından AK Parti İl Başkanı da birlik ve beraberlik mesajı verdi.

5

EYYÜBİYE- AK Parti Şanlıurfa'da ilçe başkanlıklarında son istifa Eyyübiye'den geldi.

Bugün merkez ilçelerden Haliliye ve Karaköprü ilçe başkanları istifa etmiş, geriye Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal kalmıştı. Başka Moğal da bu akşam yaptığı açıklama ise istifasını duyurdu. Başkan Moğal diğer başkanlar gibi aynı açıklamayı yaparak “Ak Parti Genel Merkezimizle yapmış olduğumuz istişarelerde bugün itibari görevimi tamamlamış bulunmaktayım. Tüm yol arkadaşlarıma hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Partimizin emrinde olduğumu belirtir herkese saygılarımı sunarım” dedi. 

İL BAŞKANINDAN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet İlhami Günbegi de teşekkür ve birlik beraberlik paylaşımı yaparak “Değerli Başkanım, bugüne kadar ülkemize, ilimize, Eyyübiye ilçemize ve partimize vermiş olduğunuz emekler için teşekkür ediyorum. Aziz Milletimize hizmet yolunda, her daim birlik ve beraberlik içinde olmaya devam edeceğiz. Rabbim yar ve yardımcınız olsun" ifadelerini kullandı.