Başkan Çiftçi’den Kasım Gülpınar açıklaması! “Biz belediyecilik işlerini asla siyasi işlere karıştırmıyoruz”

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla kentteki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda basın mensuplarının soruları yanıtlayan Başkan Çiftçi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar’ın istifasıyla ilgili gelen soru üzerine, “Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar bir tercih yaptı kendisine saygı duyuyoruz. Biz belediyecilik işlerini asla siyasi işlere karıştırmıyoruz.” dedi.

5

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte görev yapan ulusal ve yerel basın özel bir mekanda mensuplarıyla bir araya geldi. 

ÇİFTÇİ: KASIM GÜLPINAR’IN ATACAĞI ADIMLARIN YANINDAYIZ

Toplantıda basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Çiftçi, geçtiğimiz haftalarda Yeniden Refah Partisi’nden (YRP) istifa eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ile ilgili gelen soru üzerine, “Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar bir tercih yaptı kendisine saygı duyuyoruz. Bir meclis üyesi olarak Kasım Gülpınar’ın atacağı adımların yanındayız. Şanlıurfa’nın tüm konularında kendisiyle bir araya geliyoruz. Beraber yol yürüdük. Şanlıurfa halkı Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Kasım Gülpınar’ı belirledi partimizden istifa etmiş de olsa biz belediyecilik işlerini asla siyasi işlere karıştırmıyoruz. “  dedi.

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR’UN NE KADAR BORCU VAR?

Karaköprü Belediyespor’un durumu hakkında gelen soru üzerine de Başkan Çiftçi, şunları kaydetti:

"Toplumda Karaköprü Belediyespor'un sevilmediğine dair algılar gerçeği yansıtmıyor. Bu kadar spor tesisine yatırım yapan bir başkan, sporu sevmeyen biri olabilir mi kamuoyunda yanlış bir algı var" Geleceği emin adımlarla atmak istiyoruz. İşler yavaş yavaş rayına girdi. Mali kontrolü sağladık ve sahadayız dedik. Takımın yaşadığı şanssız sonuçlara ile ilgili Karaköprü Belediyespor, 90+6’da gibi durumlarda gol yedi. Geçen sene şampiyon oldu, ama bu başarıdan dolayı 21 milyon borç kaldı. O borç şu an sıfırlandı"

ERBAKAN URFA’YA GELİYOR

Başkan Çiftçi, ayrıca pazar günü saat 13:00’te Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın Şanlıurfa’ya geleceğini de duyurdu.