Geçirdiği kaza sonrası ölümden dönmüştü! Şanlıurfalı gazeteciden ilk görüntüler geldi

Günlerce yoğun bakımda tedavi gören aslen Şanlıurfalı Reha Muhtar, taburcu olduktan sonra Bebek’te kameralara yansıdı. Ünlü gazetecinin sağlık durumu hakkında merak edilenler ve açıklamaları dikkat çekti.

5

İstanbul’da evinde geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırılan aslen Şanlıurfalı gazeteci Reha Muhtar, uzun bir süre yoğun bakımda tedavi gördü. Yaşadığı sağlık sorunlarının yanı sıra, oğlu ve eski eşiyle de zorlu bir dönem geçiren Muhtar’ın durumu kamuoyunda büyük merak uyandırmıştı. 

Meslektaşı Uğur Dündar, geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Muhtar’ın sağlık durumuna ilişkin sevindiren haberi paylaşmıştı. Dündar, "Her pazar olduğu gibi sevgili arkadaşım Reha Muhtar'ı hastanede ziyaret ettim. Sağlığına tamamen kavuşmuş görmenin sevincini yaşadım. Bu hafta taburcu olacak." demişti.

BEBEK'TE İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Taburcu olan Reha Muhtar, Bebek’te bir televizyon programının kameralarına yakalandı. Kameralara sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulunan ünlü gazeteci, “Sağlık, hayatta en önemli şey. ‘Her şey benim’ derken bir anda hayatta hiçbir şeyiniz kalmıyor. Etrafımdaki herkes elimdeki her şeyi aldı” ifadelerini kullandı. Muhtar’ın iki kişinin yardımıyla yürüdüğü gözlenirken, sağlık durumunun hala toparlanma aşamasında olduğu görüldü.