Şanlıurfalı ailelerin 1 numaralı tercihi olacak! Anka kuşu tasarımıyla Şanlıurfa yollarında

DFSK, Türkiye pazarında yeni D-SUV modeli E5 TREND ile fark yaratıyor. Sportif tasarımı, geniş iç hacmi ve yüksek teknolojik donanımıyla dikkat çeken model, Erik Otomotiv'in satışa sunmasıyla Şanlıurfa’da alıcılarını bekliyor.

5

Çin'in en büyük otomobil üreticilerinden DFSK, yeni SUV modeli E5 TREND ile Türkiye pazarında ses getirdi. SHS Otomotiv distribütörlüğünde Türkiye'de satışa sunulan bu D segmenti SUV, güçlü motoru, 7 kişilik geniş iç hacmi ve sportif tasarımıyla dikkat çekiyor.

DFSK E5 TREND’in ön plana çıkan özelliklerinden biri, tasarımında Anka Kuşu’nun ihtişamından esinlenilmiş olması. Göz alıcı panjuru, 19 inç alaşım jantları ve gelişmiş güvenlik sistemleri ile sportif görünümünü tamamlayan araç, 174 beygir gücündeki turbo motoruyla da güçlü bir performans sunuyor.

Araç içi konforu artıran ısıtmalı deri koltuklar, panoramik cam tavan ve 8 hoparlörlü ses sistemi gibi özellikler E5 TREND’i özel kılıyor. 12.3 inç büyüklüğündeki multimedya ekranı, Apple CarPlay ve Android Auto destekli teknolojisiyle kullanıcı deneyimini iyileştiriyor. Geniş bagaj hacmi ve esnek koltuk düzeniyle şehir içi ve uzun yolculuklar için ideal olan DFSK E5 TREND, yüksek teknolojik donanımıyla sürüş keyfini artırıyor.

E5 TREND’in başlangıç donanımı Comfort versiyonu Aralık ayında showroomlarda yerini alacakken, Elegance donanımı daha gelişmiş sürücü destek sistemleri, 360 derece kamera ve elektrikli bagaj kapağı gibi üst düzey özelliklerle şimdiden satışta.

ŞANLIURFA’DA SATIŞTA 

Birçok özelliğiyle araba piyasasının yeni gözdesi haline gelen bu model, özellikle kalabalık Şanlıurfalı ailelerin ilk tercihi olmaya aday bir otomobil. DFSK E5 TREND, Erik Otomotiv'in satışa sunmasıyla Şanlıurfa’da alıcılarını bekliyor.