Gülen’in vasiyeti ortaya çıktı! Türkiye’de gömülmek istediği yeri yazmış

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen, 83 yaşında öldü. Ölüm haberi sonrası vasiyeti ve örgütün geleceği gündem konusu oldu. En merak edilen konulardan biri ise Gülen’in cenazesinin gömüleceği yer oldu. Gülen'in, vasiyetinde gömülmek istediği yeri belirttiği öğrenildi.

5

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in 83 yaşında öldüğü, örgüte yakın internet sitelerinden yapılan açıklamalarla doğrulandı. Ölüm haberinin ardından FETÖ'nün geleceği ve Gülen'in vasiyeti gündemin ana konuları haline geldi.

VASİYETİ ORTAYA ÇIKTI: TÜRKİYE’YE GÖMÜLMEK İSTEMİŞ

Sözcü Gazetesi’nde yer alan habere göre, Gülen’in ölümünün ardından dikkat çeken en önemli detaylardan biri yıllar önce yaptığı vasiyeti oldu. FETÖ lideri, ABD'de ölmesi halinde cenazesinin Türkiye’ye getirilip annesinin İzmir Örnekköy Mezarlığı’nda bulunan mezarının yanına defnedilmesini istemişti. Cenazenin Türkiye’ye getirilip getirilmeyeceği merak konusu oldu.

ÖRGÜTTE YENİ LİDER ARAYIŞI BAŞLAYACAK MI?

Gülen’in ölümünün ardından örgüt içinde büyük bir liderlik mücadelesinin yaşanabileceği belirtiliyor. Gazeteci Altan Sancar, bu durumun FETÖ içerisinde ciddi bir ekonomik güç mücadelesine dönüşebileceğini ifade etti. Milyarlarca dolarlık sermayenin kontrolü, örgüt içerisinde yeni kavgaların habercisi olabilir.