Şanlıurfa'da narkotik operasyon: 3 şahıs tutuklandı

Şanlıurfa’da İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda narkotik suçlardan aranan 12 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 3 şahıs ise tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

5

ŞANLIURFA- İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu kullanımına ve ticaretine karşı sürdürülen etkili mücadele kapsamında, suç ve suçlulara yönelik operasyonlar devam ediyor. 

Bu kapsamda düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 12 yıldan 8️ yıla kadar kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4️ şahıs, uyuşturucu madde kullanmak veya bulundurmak suçundan 2️ yıldan 10 aya kadar kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7️ şahıs olmak üzere toplam 11 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi. 

Ayrıca, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan aranan 2 şahıs, uyuşturucu madde kullanmak veya bulundurmak suçundan aranan 10 şahıs olmak üzere, toplam 12 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.3 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Aralarında uyuşturucu madde kullanmak veya bulundurmak suçundan aranan M.F.B. isimli şahıs ise yakalanarak gözaltına alındı. 

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.