Şanlıurfaspor’un deplasman kabusu bitti!

Şanlıurfaspor ligin 9. haftasında deplasmanda Adanaspor’u 4-1 mağlup ederek 3 puanı 4 gol ile aldı. Şanlıurfaspor bu sonuçla ilk defa bir deplasman müsabakasından galip ayrılarak, deplasman kabusunu da sonlanmış oldu.

5

ŞANLIURFA- Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor, ligin 9. haftasında dış sahada Adanaspor  ile karşılaştı. 

Yeni Adana Stadyumu’nda saat 19:00’da başlayan maçta Gürcan Hasova düdük çaldı. Hasova’nın yardımcılıklarını Serdar Soydan ve Selim Şenöz yapacak. Maçın dördüncü hakemlik görevini Oğuzhan Uğurlu yapacak.

Maçın ilk dakikasında ev sahibi takım Adansporlu Isaac Donkor’un kendi kalesine gol atması ile Şanlıurfaspor 1-0 öne geçti. 

İlk yarının son dakikalarında Şanlıurfaspor durumu 2-0 yaptı. Maçın 41. dakikasında Oleranwaju Kayode topu ağlarla buluşturdu. 

OLERANWAJU KAYODE DE HAT-TRİCK YAPTI 

İlk yarı sarı yeşilli takımın 2-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı. 

İkinci yarının başında Şanlıurfaspor bulduğu pozisyonu yine gol ile sonuçlandırdı. Sarı yeşilli takımdan bir kez daha sahneye çıkan Oleranwaju Kayode kendinin 2’nci, takımının 3’üncü golünü kaydetti.

Maçın 80. dakikasında Oleranwaju Kayode yine sahneye çıkıyor. Kayode kendinin 3’üncü, takımının 4’üncü golünü atıyor.

Kayode, böylece Şanlıurfaspor formasıyla ilk kez bir maçta hat-trick yaptı. Geçen haftada da Şanlıurfaspor’da  Aly Malle, Yeni Malatyaspor maçında hat-trick yapmıştı. 

Adanaspor'da fileleri 86'ncı dakikada Ciss havalandırdı.

Adanaspor'da Donkor, 90'ıncı dakikada kırmızı kart gördü. 

Bu sonuçla birlikte Şanlıurfaspor puanını 13'e yükseltti. Adanaspor ise 6 puanda kaldı.