Ali Yerlikaya'dan flaş deprem açıklaması!

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi merkezli 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan" An itibarıyla herhangi olumsuz bir durum bulunmamaktadır”dedi.

5

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde 4,4 şiddetinde deprem meydana geldi.

AFAD, depremin saat 14.41'de yaşandığını bildirdi. Merkez üssü Dulkadirioğlu ilçesi olarak belirlenen deprem, yerin 10.53 kilometre derinliğinde meydana geldi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yerlikaya, AFAD ve ilgili kurumların ekiplerinin sahada tarama çalışmalarına devam ettiğini ve şu an için olumsuz bir durumun rapor edilmediğini belirtti. 

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti .

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, şu bilgilere yer verdi;

“Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde 4️.4️büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına hemen başladı. 

An itibarıyla herhangi olumsuz bir durum bulunmamaktadır. 

Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun”