DEDAŞ uyardı: Şanlıurfa’da elektrik kesintisi: 3 ilçe etkilenecek

Şanlıurfa'da 17 Ekim 2024 tarihinde 3 ilçede elektrik kesintisi yaşanacak. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi açıklandı.

5

ŞANLIURFA- Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ), Şanlıurfa ilinde planlı bir şekilde elektrik kesintileri uygulayacak. 

İşte kesinti yaşanacak ilçeler ve mahalleler ile kesinti tarihleri ve saatleri:

SİVEREK

Baki, Sislice, Büyükgöl, Küçükgöl, Beydeş, Bahçe, Aşağıyalankoz, Hasırlı, Kalınağaç, Narlıkaya, Üstüntaş, Ertem, Kesmekaya, Taşıkara, Divan, Bozlak, Ergen, Kuşlugöl, Mezra, Kayalı ve Bayırözü mahallelerinde saat 09.00 ile 17.00 arasında enerji kesintisi uygulanacak.

KARAKÖPRÜ

Göbekli,  Çiftekemer, Tatburcu, Ergünköy, Ayanlar, Bozköy, Kızılburç, Örcünlü, Çıralı, Büyükalanlı, Yoğunburç, Yukarıkoşma, Taşan, Kılçık, Gökören,  Pirhalil, Tunalı, Ortaören ve Arpalı mahallelerinde saat 10.00 ile 15.00 arasında enerji kesintisi uygulanacak.

HALİLİYE

Yusufkuyu, Çekçek, Küçük Akziyaret, Taşlıca, Gülveren, Göktepe, Kepirli, Sarışeyh, Gürpınar, Ortaören, Gölpınar, Kalecik, Yenice, Nokta, Diphisar, Dağeteği, Örencik, Güçlü, Osmanbey, Sancak, Umut,  Akçalı, Aşağı İçkara, Günbalı, Kahraman, Yukarıakören, Yaylacık, Kengerli, Kanoğlu, Kısas, Aşağıkoymat, Apalı, Keserdede, Güzelyurt, Kızılpınar, Seyrantepe, Ulubağ, Yukarıkoymat, Mamuca, Yeroluk, Tekerli, Kuşluca, Aşağıakören, Emirler,Derman, Çukurdoruç,  Yıldız, Anaz, Kavakbaşı ve Aktaş mahallelerinde saat 00.05 ile 15.00 arasında enerji kesintisi uygulanacak.