Haliliye’de öğrenciler hayallerinin peşinden gidiyor

Haliliye Belediyesi, bünyesindeki kütüphaneler ile sınava hazırlanan gençler için sessiz bir ortam sağlıyor. Üniversite sınavına hazırlanan gençler, sunulan imkanlar ile soru çözümleri yaptıklarını kaydederek, hayallerine giden bu yolda destek veren Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyor.

5

Haliliye’de Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, öğrenciler için çalışmalarını sürdürüyor.

Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin adresi olan Belediye bünyesindeki kütüphaneler, gençlere sessiz bir ortam sunuyor. Hayallerindeki meslek için ter döken öğrencileri sınav maratonunda yalnız bırakmayan Haliliye Belediyesi, eğitime yönelik destekleriyle İbrahim Tatlıses Kültür Merkezinde bünyesindeki kütüphane hizmeti ile gençlerin hayallerine kavuşmasına olanak sağlıyor. Kendilerine sağlanan bu imkanlarla bir yandan soru çözümü bir yandan konu tekrarı yapmak için kütüphaneyi tercih eden gençler, periyodik olarak yapılan Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Temel Yeterlilik Testine de (TYT) girme şansı yakalıyor. Düzenli olarak katıldıkları deneme sınavlarıyla eksik konularını gören ve tamamlama fırsatı bulan öğrenciler, hayallerine daha emin adımlarla ilerliyor. Özellikle aradıkları sessiz ortamı bu kütüphane ile bulduklarını ifade eden öğrenciler, her zaman gençlere ve eğitime destek olan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyor. 

Öte yandan, gençlerin geleceğe hazırlanmasında önemli rol oynayan Belediye bünyesindeki kütüphane ve eğitim merkezi ile 2023 yılında 139, 2024 yılında ise 88 öğrenci hayalindeki üniversiteyi kazanmıştı.