Şanlıurfalılar dikkat! Başvurular için son 3 gün…

Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, arıcılık yapan yetiştiricilere yönelik destekleme başvurularının 18 Ekim tarihine kadar devam ettiğini duyurdu. Başvuru yapmak isteyen yetiştiricilerin son başvuru tarihini kaçırmamaları gerektiği vurgulandı.

5

ŞANLIURFA- Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, arıcılık yapan yetiştiricilere yönelik destekleme başvurularına ilişkin bir açıklama yaptı. 

Desteklemelerden yararlanmak isteyen birlik üyesi arıcılar, bağlı bulundukları yetiştirici birliklerine başvuruda bulunacak. Birlik üyesi olmayan arıcılar ise arılarının kayıtlı olduğu il veya ilçe tarım ve orman müdürlüklerine başvuru yapabilecek.

Arıcılık desteklemelerinden faydalanmak isteyen yetiştiriciler için başvurular 18 Ekim tarihinde sona eriyor. Birlik üyesi arıcılar kendi birliklerine, üye olmayanlar ise il/ilçe tarım ve orman müdürlüklerine başvuru yapabilecek.

Arıcılık sektörüne yönelik bu destekle, üreticilerin faaliyetlerinin teşvik edilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amaçlanıyor. Yetiştiricilerin başvurularını zamanında tamamlamaları büyük önem taşıyor.