Şanlıurfa’da iş arayanlar dikkat! Bakanlık yüzlerce personel alacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2 bin 390 sözleşmeli personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, başvurular 15-30 Ekim 2024 tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden alınacak.

5

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 2 bin 390 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. 

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, başvurular 15-30 Ekim 2024 tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden alınacak.

Bakanlık, “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” doğrultusunda KPSS (B) grubu puan sıralamasını esas alarak çeşitli unvanlardaki pozisyonlara yerleştirme gerçekleştirecek. Adayların başvuru yapabilmesi için bazı şartları taşıması gerekiyor. Bu şartlar arasında, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinin belirttiği genel şartları sağlamak, başvuru yapılan pozisyon için istenilen bölümden mezun olmak ve sosyal güvenlik kurumlarından emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak yer alıyor.

Başvurular, 30 Ekim 2024 tarihinde saat 23.59’a kadar Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı’ndaki (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) sistem üzerinden e-Devlet şifresiyle yapılabilecek.

Sözleşmeli personel alımına ilişkin tüm duyuru, ilan ve bilgilendirmeler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın resmi internet sitesi (www.aile.gov.tr) ve Personel Genel Müdürlüğü sayfasında yayımlanacak.