Gülben Ergen, Şanlıurfa’ya gelecek! Gündemden düşmeyen ismi ziyaret edecek

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, 15 gün sonra Şanlıurfa’ya gelerek okul açılışı gerçekleştirecek. Ergen, açılışın ardından istismar iddialarıyla yargılanan ve daha sonra Şanlıurfa İl Müftü Yardımcılığına getirilen H.B.’yi de ziyaret edeceğini açıkladı.

5

Türkiye’nin tanınmış sanatçılarından biri olan Gülben Ergen Türkiye genelinde yatırdığı 55. anaokulun açılışını yapmak üzere 15 gün sonra Şanlıurfa’ya geleceği duyurdu.

Ergen, 10 yıl önce de Şanlıurfa'nın Harran ilçesine bağlı Akkuş Mahallesi’nde 2 derslik okul açılışı yapmıştı. 

TARTIŞMALI İSME ZİYARET

Anaokulu açılışı nedeniyle Şanlıurfa’ya gelecek olan Ergen, tartışmaların odağındaki Şanlıurfa İl Müftü Yardımcılığına getirilen H.B.’yi de ziyaret edeceğini açıkladı. 

Akçakale’de müftülük yaptığı dönemde, iddiaya göre, 12 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan H.B., daha sonra 6 ay hapis yatmıştı. 

Hapis yattıktan sonra Şanlıurfa İl müftülüğünde görev verilen H.B.’ye tepkiler gelmişti. Ergen’de tepki gösteren isimlerden biriydi.

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan Ergen, şu ifadeleri kullandı:

“Ben 15 gün sonra ülkeme 55. anaokulumuzu açmak için @tcmeb@CocuklarGulsun elele Şanlıurfa’da gidiyorum. 12 yaşındaki çocuğu istismar ettiği için 6 ay hapis yatıp İl Müftü Yardımcılığı görevine YÜKSELTİLEN Halil Birlik Bey’i MAKAMINDA ziyaret edeceğim. Bu tweet kendisinden RANDEVU talebimdir.

Değerli Şanlıurfa halkı tüm anneler, öğrencilerimiz Sayın Valimiz @UrfaValiligi Sayın Başkan @sanliurfabld hepiniz şehrinize kazandıracağımız Anaokulu açılışımıza davetlisiniz”.